• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Personeelsfeest Linter

Personeelsfeest Linter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor personeelsfeesten bij Linter.

Zoekt u een plek voor een personeelsfeest bij Linter in een oogverblindende idyllische locatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle personeelsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Linter zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw personeelsfeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Linter en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest nog net dat beetje extra cachet bieden. Ons domein is één van de fraaiste plekjes nabij Linter. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Perfect georganiseerde personeelsfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals personeelsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Linter is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.