• Uniek Personeelsfeest bij Budingen
  • Uniek Personeelsfeest bij Budingen
  • Uniek Personeelsfeest bij Budingen

Personeelsfeest Budingen

Personeelsfeest Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor personeelsfeesten bij Budingen.

Zoekt u een plaats voor een personeelsfeest bij Budingen in een geweldige idyllische locatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een personeelsfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle personeelsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Budingen zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw personeelsfeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten events (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste personeelsfeesten en andere feesten in Budingen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw personeelsfeest net dat tikkeltje extra geven. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes bij Budingen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte personeelsfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals personeelsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Budingen is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.