• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Pensioensviering Wespelaar

Pensioensviering Wespelaar

Het Posthof, een gedroomde locatie voor pensioensvieringen bij Wespelaar.

Zoekt u een plek voor een pensioensviering bij Wespelaar in een aantrekkelijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een pensioensviering.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wespelaar zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw pensioensviering. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle soorten evenementen (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Wespelaar en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw pensioensviering nog net dat tikje extra cachet geven. Het is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Wespelaar. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte pensioensvieringen in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Wespelaar is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.