• Fantastisch Pensioensviering nabij Wange
  • Fantastisch Pensioensviering nabij Wange
  • Fantastisch Pensioensviering nabij Wange

Pensioensviering Wange

Pensioensviering Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor pensioensvieringen bij Wange.

Bent u op zoek naar een aangename prachtplek voor een pensioensviering bij Wange? Wil u een pensioensviering organiseren op een mooie idyllische prachtlocatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wange zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw pensioensviering. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Wange en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw pensioensviering nog net dat beetje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Wange. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een pensioensviering een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde pensioensvieringen in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals pensioensvieringen tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de klant, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Wange is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.