• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Pensioensviering Kersbeek

Pensioensviering Kersbeek

Het Posthof, een prachtlocatie voor pensioensvieringen bij Kersbeek.

Zoekt u een plek voor een pensioensviering bij Kersbeek in een aangename landelijke locatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle pensioensvieringen het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw pensioensviering. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende events (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Kersbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw pensioensviering net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de buurt van Kersbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte pensioensvieringen met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Kersbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.