• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Pensioensviering Heverlee

Pensioensviering Heverlee

Het Posthof, een prachtlocatie voor pensioensvieringen bij Heverlee.

Op zoek naar een pensioensviering in een geweldige idyllische setting bij Heverlee? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een pensioensviering.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Heverlee zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw pensioensviering. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor diverse feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Heverlee en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw pensioensviering net dat beetje extra cachet geven. Ons domein is één van de mooiste plaatjes in de buurt van Heverlee. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde pensioensvieringen in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Heverlee is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.