Paasfestijn op Zondag 12 april 2020 van 12u tot 17u

PAASFESTIJN

met catering van traiteur Willem Vermeulen-Peeters

MENU

Sprankelende ouverture met hapjes

§

Buffet van koude voorgerechten met vis- en vleesspecialiteiten

§

Hoofdgerechtenbuffet

Kabeljouwhaasje op een bedje van spinazie en mosterdsaus

Sint-Jacobsvruchten met champagnesaus,

Varkenshaasje, vleessaus met champignons en lente-uitjes,

Runslende, peperroom, gesauteerde oesterzwammen en shi-také, 1/2 tomaat pesto, wortel

Lamskroon, vleessaus en dragon

Risotto met asperges, kroketten en krieltjes

§

Dessertenbuffet

Prijs: €75 pp all-in t.e.m. de koffie

Kinderen 3-12 jaar: €30

Reserveren op 016 / 81 43 85 of via info@posthof.be

Enkel ter plaatse cash te betalen!