Paasfestijn op Zondag 12 april 2020 van 12u tot 17u
PAASFESTIJN
met catering van traiteur Willem Vermeulen-Peeters
MENU
Sprankelende ouverture met hapjes
§
Buffet van koude voorgerechten met vis- en vleesspecialiteiten
§
Hoofdgerechtenbuffet
Kabeljouwhaasje op een bedje van spinazie en mosterdsaus
Sint-Jacobsvruchten met champagnesaus,
Varkenshaasje, vleessaus met champignons en lente-uitjes,
Runslende, peperroom, gesauteerde oesterzwammen en shi-také, 1/2 tomaat pesto, wortel
Lamskroon, vleessaus en dragon
Risotto met asperges, kroketten en krieltjes
§
Dessertenbuffet
Prijs: €75 pp all-in t.e.m. de koffie
Kinderen 3-12 jaar: €30
Reserveren op 016 / 81 43 85 of via info@posthof.be
Enkel ter plaatse cash te betalen!