• Prachtig Lentefeest nabij Pellenberg
  • Prachtig Lentefeest nabij Pellenberg
  • Prachtig Lentefeest nabij Pellenberg

Lentefeest Pellenberg

Lentefeest Pellenberg

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor lentefeesten bij Pellenberg.

Op zoek naar een lentefeest in een mooie landelijke locatie bij Pellenberg? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende events (lentefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Pellenberg en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw lentefeest net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes bij Pellenberg. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde lentefeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met het professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Pellenberg is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.