• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Lentefeest Heverlee

Lentefeest Heverlee

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor lentefeesten bij Heverlee.

Zoekt u een plaats voor een lentefeest bij Heverlee in een bekoorlijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een lentefeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Heverlee zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw lentefeest. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Heverlee en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest nog net dat tikkeltje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes bij Heverlee. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte lentefeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals lentefeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Heverlee is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.