• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Lentefeest Glabbeek

Lentefeest Glabbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor lentefeesten bij Glabbeek.

Zoekt u een plek voor een lentefeest bij Glabbeek in een geweldige landelijke locatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle lentefeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Glabbeek zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw lentefeest. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten evenementen (lentefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De gezellige zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Glabbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw lentefeest nog net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes bij Glabbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect georganiseerde lentefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Glabbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.