• Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Linde
  • Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Linde
  • Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Linde

Huwelijksverjaardag Linde

Huwelijksverjaardag Linde

Het Posthof, een gedroomde locatie voor huwelijksverjaardagen bij Linde.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksverjaardag bij Linde in een fijne landelijke locatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Linde zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Linde en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes in de buurt van Linde. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Linde is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.