• Leuk Huwelijksverjaardag bij Kortenaken
  • Leuk Huwelijksverjaardag bij Kortenaken
  • Leuk Huwelijksverjaardag bij Kortenaken

Huwelijksverjaardag Kortenaken

Huwelijksverjaardag Kortenaken

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor huwelijksverjaardagen bij Kortenaken.

Zoekt u een plek voor een huwelijksverjaardag bij Kortenaken in een bekoorlijke idyllische locatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Kortenaken zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn klassevol ingericht voor uiteenlopende events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Kortenaken en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Kortenaken. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Kortenaken is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.