• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijksfeest Wespelaar

Huwelijksfeest Wespelaar

Het Posthof, een droomlocatie voor huwelijksfeesten bij Wespelaar.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtplek voor een huwelijksfeest bij Wespelaar? Wilt u een huwelijksfeest organiseren op een mooie landelijke plek? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Wespelaar zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (huwelijksfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Wespelaar en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest net dat tikje extra geven. Het is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Wespelaar. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijksfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters met het bekwame team maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wespelaar is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.