• Prachtig Huwelijksfeest bij Sint-Truiden
  • Prachtig Huwelijksfeest bij Sint-Truiden
  • Prachtig Huwelijksfeest bij Sint-Truiden

Huwelijksfeest Sint-Truiden

Huwelijksfeest Sint-Truiden

Het Posthof, een droomlocatie voor huwelijksfeesten bij Sint-Truiden.

Bent u op zoek naar een mooie prachtplek voor een huwelijksfeest bij Sint-Truiden? Wilt u een huwelijksfeest organiseren op een mooie landelijke plek? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een huwelijksfeest.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Sint-Truiden zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw huwelijksfeest. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feestelijkheden (huwelijksfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksfeesten en andere feesten in Sint-Truiden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksfeest nog net dat beetje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes in de buurt van Sint-Truiden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw huwelijksfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte huwelijksfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijksfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Sint-Truiden is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.