• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Huwelijk Tienen

Huwelijk Tienen

Het Posthof, een prachtplek voor huwelijken bij Tienen.

Op zoek naar een huwelijk in een lieflijke idyllische setting bij Tienen? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Tienen zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol ingericht voor diverse evenementen (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Tienen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijk net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Tienen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijk een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte huwelijken met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Tienen is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.