• Leuk Huwelijk bij Bekkevoort
  • Leuk Huwelijk bij Bekkevoort
  • Leuk Huwelijk bij Bekkevoort

Huwelijk Bekkevoort

Huwelijk Bekkevoort

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor huwelijken bij Bekkevoort.

Zoekt u een plaats voor een huwelijk bij Bekkevoort in een prachtige landelijke locatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Bekkevoort zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw huwelijk. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse events (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Bekkevoort en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijk net dat tikkeltje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes nabij Bekkevoort. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde huwelijken in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met het bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Bekkevoort is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.