• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Doopfeest Velm

Doopfeest Velm

Het Posthof, een gedroomde plek voor doopfeesten bij Velm.

Op zoek naar een doopfeest in een aangename idyllische locatie bij Velm? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een doopfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Velm zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle soorten feesten (doopfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Velm en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest nog net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes bij Velm. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top georganiseerde doopfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals doopfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Velm is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.