• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Doopfeest Rotselaar

Doopfeest Rotselaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor doopfeesten bij Rotselaar.

Zoekt u een plek voor een doopfeest bij Rotselaar in een chique landelijke locatie? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een doopfeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw doopfeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste doopfeesten en andere feesten in Rotselaar en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw doopfeest nog net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de fraaiste plaatjes bij Rotselaar. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte doopfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Rotselaar is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.