• Prachtig Doopfeest bij Linter
  • Prachtig Doopfeest bij Linter
  • Prachtig Doopfeest bij Linter

Doopfeest Linter

Doopfeest Linter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor doopfeesten bij Linter.

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bij Linter in een geweldige landelijke droomlocatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Linter zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw doopfeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle feestelijkheden (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Linter en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw doopfeest nog net dat beetje extra bieden. Het is een van de fraaiste plaatjes nabij Linter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde doopfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het professionele team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Linter is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.