• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Doopfeest Linde

Doopfeest Linde

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor doopfeesten bij Linde.

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtsetting voor een doopfeest bij Linde? Wilt u een doopfeest organiseren op een fraaie idyllische prachtlocatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een doopfeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Linde zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw doopfeest. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende events (doopfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste doopfeesten en andere feesten in Linde en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw doopfeest net dat tikje extra cachet bieden. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes bij Linde. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een doopfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Perfect georganiseerde doopfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals doopfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Linde is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.