• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Doopfeest Kampenhout

Doopfeest Kampenhout

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor doopfeesten bij Kampenhout.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtlocatie voor een doopfeest bij Kampenhout? Wilt u een doopfeest organiseren op een fijne landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een doopfeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kampenhout zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor diverse events (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Kampenhout en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes in de buurt van Kampenhout. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een doopfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde doopfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Kampenhout is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.