• Prachtig Communiefeest nabij Zoutleeuw
  • Prachtig Communiefeest nabij Zoutleeuw
  • Prachtig Communiefeest nabij Zoutleeuw

Communiefeest Zoutleeuw

Communiefeest Zoutleeuw

Het Posthof, een gedroomde plek voor communiefeesten bij Zoutleeuw.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtlocatie voor een communiefeest bij Zoutleeuw? Wilt u een communiefeest organiseren op een lieflijke idyllische prachtlocatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een communiefeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Zoutleeuw zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw communiefeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol ingericht voor alle evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste communiefeesten en andere feesten in Zoutleeuw en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw communiefeest net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes nabij Zoutleeuw. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een communiefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde communiefeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met het bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Zoutleeuw is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.