• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Communiefeest Wespelaar

Communiefeest Wespelaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor communiefeesten bij Wespelaar.

Op zoek naar een communiefeest in een lieflijke landelijke locatie bij Wespelaar? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een communiefeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Wespelaar zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw communiefeest. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (communiefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Wespelaar en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest nog net dat tikkeltje extra cachet geven. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Wespelaar. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top georganiseerde communiefeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars met hun bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om evenementen zoals communiefeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Wespelaar is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.