• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Bedrijfsfeest Landen

Bedrijfsfeest Landen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor bedrijfsfeesten bij Landen.

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsfeest bij Landen in een fijne landelijke locatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Landen zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Landen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat beetje extra geven. Het is één van de fraaiste plekjes bij Landen. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% georganiseerde bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Landen is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.