• Prachtig Bedrijfsfeest bij Haasrode
  • Prachtig Bedrijfsfeest bij Haasrode
  • Prachtig Bedrijfsfeest bij Haasrode

Bedrijfsfeest Haasrode

Bedrijfsfeest Haasrode

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor bedrijfsfeesten bij Haasrode.

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsfeest bij Haasrode in een aantrekkelijke landelijke locatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Haasrode zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Haasrode en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw bedrijfsfeest net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Haasrode. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Haasrode is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.